Da li plaćam registraciju?

Ukoliko tražite zanatliju, za Vas je registracija na craftia.rs portalu potpuno besplatna. Takođe, postavljanje poslova za Vas je potpuno besplatno i nema ograničenja na broj postavljenih poslova.

Ukoliko ste zanatlija, za Vas je takođe, sama registracija potpuno besplatna. Za puno korišćenje svih pogodnosti craftia.rs portala, u mogućnosti ste da uplatite jedan od ponuđenih paketa.
Više o tome na stranici Paketi i cene

Šta ja dobijam od craftia.rs portala?

Pružamo Vam:

Mogućnost da gde god da se nalazite konkurišete za poslove i ponude širom zemlje. Na primer - majstor iz Niša može da konkuriše za posao u Beogradu.

Možete da izaberete najjeftinije ponude ili najbolje zanatlije, po Vašoj želji. Na primer - za posao za koji tražite majstora prijavi se veći broj ljudi, a Vi izaberete Zanatliju koji Vam najviše odgovara na osnovu njegovih ocena i dosadašnjih radova ili cene.

Brzo i lako dolazite do pravih poslova ili rešenja za Vaše probleme. Na primer - ukoliko se bavite keteringom sve nove ponude iz ove oblasti koje se pojave kod nas stićiće i do Vas istog momenta.


Kako funkcioniše craftia.rs portal?

Ukoliko ste baš Vi stolar, moler, krojač, električar, bilo koji preduzetnik, ili imate preduzeće koje se bavi nekom od mnoštva drugih delatnosti, Craftia je tu da pomogne. Da Vama skrati vreme pronalaska posla, i da Vas podrži da se predstavite novim klijentima u najboljem svetlu. Takođe, bićete u mogućnosti da postavljate ponude na poslove klijenata, registrovanih na craftia.rs portalu.

U suprotnom, ukoliko se Vi neko kome je potrebna neka usluga, craftia.rs portal je takođe, mesto upravo za Vas. Omogućeno Vam je da na vrlo brz i jednostavan način, potpuno besplatno, postavite svoj oglas vezan za neki projekat ili uslugu koja Vam je potrebna. Nakon toga, zainteresovane zanatlije mogu licitirati, tj. postaviti konkretnu ponudu i cenu za dati projekat. Nakon ugovorenog roka, birate jednog od zanatlija, kao ponuđača koji, Vam, prema vašim kriterijumima i mogućnostima, odgovara, i u mogućnosti ste da direktno kontaktirate izabranog ponuđača.