Dobrodošli na Craftia.rs

Šta je Craftia.rs?

Jedinstveni web portal skrojen za sve vaše potrebe. Tražite stolara, molera, ili nekoga da vam sredi baštu, ili ste možda baš Vi bavite nekom od navedenih, ili mnoštvo drugih delatnosti, Craftia.rs je tu da pomogne. Preduzetnicima skrati vreme pronalaska posla, a poslodavcima pomogne da pronađe najpovoljniju i najkvalitetniju ponudu za konkretan zadatak. Ključna pogodnost za sve interesne strane jeste svakako najefikasniji i najbrži put do ponude, odnosno samog posla.

Kako radi Craftia?

Za Klijente

Craftia.rs omogućava korisnicima, odnosno klijentima da na vrlo brz i jednostavan način, potpuno besplatno, postave svoj oglas vezan za neki projekat ili uslugu koja im je potrebna. Nakon toga, zainteresovane zanatlije mogu licitirati, tj. postaviti konkretnu ponudu i cenu za dati projekat. Nakon ugovorenog roka, klijent bira jednog od zanatlija, kao ponuđača koji mu, prema njegovim kriterijumima i mogućnostima, odgovara, i u mogućnosti je da kontaktira izabranog ponuđača.

Za Zanatlije

Craftia.rs omogućava zanatlijama, odnosno preduzimačima i preduzetnicima uopšte, da se na efektivan način predstave široj grupi potencijalnih korisnika. Mogu se predstaviti vaši pređašnji radovi, ponude, delatnosti itd. Svakako najbolja reklama za Vas su iskustva i ocene prethodnih korisnika. Omogućeno je postavljanje ponude vezane za relevantne projekte brzo i jednostavno putem nekoliko kratkih koraka. Uz besplatnu registraciju i posebno napravljene pakete za svačije mogućnosti, Craftia.rs je tu da potpomogne pronalaženje posla zanatlijama iz mnogih delatnosti.